Blogglisten

torsdag 17. mars 2011

DATALAGRINGSDIREKTIVET - PASS PÅ

Nå trappes det opp politisk for å få igjennom Datalagringsdirektivet (DLD). Man får store oppslag om at pedofile i Norge ikke kan pågripes fordi vi ikke har DLD. Hva med god gammeldags politiarbeid?

Mener å huske at det ble pågrepet mange i slike ringer tidligere (uten DLD) hvordan klarte man det? Mener også å huske at Norge var ledende innen utvikling av programvare for å avsløre slike pedofile ringer - også uten DLD. Kripos burde ikke brukes i kampen for eller imot DLD.

Så ser jeg NRK sitt brennpunkt som handler om evt forfalskede bevis i Treholt-saken. Ja da jeg er ikke i tvil om Treholt kanskje hadde noen svin på skogen, og jeg tror han er riktig dømt. Men etter å ha sett Brennpunkt er jeg IKKE i tvil om at man nok har produsert bevis for å være sikker på AT han ble dømt. Det er heller ikke i tvil om at man bedrev ulovlig overvåking mot Treholt. POT er borte, men det er kun bokstavene - det heter nå PST, og til og med PST leverer feil bilder til bl.a. Lund-kommisjonen. Det er grunn til å tro at PST lever i sin egen verden og benytter de metoder de finner for godt uansett legalitet.

Så ser jeg Spekter hvor man intervjuer analysesjef Fitje i PST, og jeg blir enda mer sikker på min motstand av DLD. De klarer ikke sin oppgave uten DLD sier han. Han bekrefter også skjult overvåking hvor han mener at den overvåkede ikke på noe tidspunkt trenger å vite at man er blitt overvåket selv om man er "ren".
Jeg tror ikke PST er snillere nå enn POT var - derfor vet ikke jeg hva de gjør med denne bloggen f eks. Kunne du tenkte deg å blitt overvåket som Treholt dag og natt - uten at du vet det? Tror du at du kan bli paranoid etterhvert?

I tillegg vet man at NAV har hatt ubegrenset adgang til å overvåke det meste av dine digitale spor. Dette er ikke et samfunn vi vil ha vel.

Jon Bing sier noe om at det ikke er farlig for den med rent mel i posen, men legger til at enhver person har mange digitale "poser" som sammenholdt ikke blir helt rent mel, uten at det er kriminell virksomhet som berører verken enkeltmennesket eller samfunnet for det.

STEM imot DLD.

LINKER:
http://nrk.no/nyheter/norge/1.7552351
http://http://www.dagbladet.no/2011/03/16/nyheter/dld/kripos/innenriks/pedofilinettverk/15838340/
http://www.nrk.no/programmer/tv/brennpunkt/1.7547657
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/721017/
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10082955

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar